We hebben nog maar net onze OPENHUISWEEK achter de rug en zijn er ons nog meer van bewust geworden hoeveel noden en behoeften er zijn binnen het oncologisch zorglandschap. Als coördinatoren van Huis Erika Thijs ervaren wij dagelijks hoe kostbaar een inloophuis voor mensen met kanker en hun omgeving is.

Zondag 13 oktober vindt “Dwars door Hasselt” plaats. Als Huis Erika Thijs willen wij ook onze bijdrage leveren aan dit onmisbaar concept. Wij zijn op zoek naar mensen die net zoals wij de levenskwaliteit en het welzijn van zijn of haar medemensen tijdens of na kanker willen helpen verbeteren.

Mensen die zich willen inzetten en willen helpen voor zij die obstakels ervaren op eender welk levensgebied tijdens of na een oncologisch traject. Mensen waarvan we hun “levenskwaliteit en welzijn” willen helpen verbeteren. Want net “dat” dragen wij hoog in het vaandel!

Zondag 13 oktober lopen wij de 5 km dwars door Hasselt en zijn opzoek naar enthousiaste mensen die samen met ons ten voordele van huis Erika Thijs willen meelopen.

Wil jij hier ook aan bijdragen? En samen met ons Huis Erika Thijs verder op de kaart zetten, loop dan zeker mee met ons super dynamisch team.

Dat kan op een hele simpele manier…

  • Bevestig je deelname voor 9 september
  • Vraag familie, vrienden, contacten, bedrijven om jouw te sponsoren. Storten kan op BE65 457-4560351-96, met duidelijke vermelding “Dwars door Hasselt” Vanaf 40€ krijgt u een fiscaal attest

Wij bieden u …

  • Een super dynamisch en enthousiast loopteam.
  • Wij zorgen voor uw inschrijving en bekostigen het inschrijvingsgeld. Groepsinschrijving gaat rechtstreeks via Huis Erika Thijs.
  • Een leuk looptruitje. Bedrijven die sponsoren vanaf 250€ voorzien wij hierop het logo.
  • Wij zorgen voor de borstnummers en voorzien omkleedruimte om u persoonlijke spullen veilig achter te laten
  • Na de loop voorzien wij een hapje en drankje.


Sportieve groeten

Sofie, Sandra en heel het team van Huis Erika Thijs.

www.huiserikathijs.beContacteer Huis Erika Thijs

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x