Barbara Sternotte

#cancerday #breastcancer 21/10/2021 #muziekkliniek #erikathijshuis #healingisajourneythatwepractisedaily

Het leven heeft me veel geleerd, ik geloof oprecht dat de echte mentoren en healers degene zijn die de slechtste scenario ' s die mogelijk zijn in deze en vele levens. We komen te begrijpen wat het leven werkelijk is wanneer we dood en wedergeboorte ervaren. De reis is lang en het leren is niet altijd makkelijk.

Mijn innerlijke leringen hebben me geholpen om al mijn creatieve krachten te gebruiken. Ik heb mijn creatieve gaven ontgrendeld om diepe crises van innerlijke transformatie te overwinnen,

Mijn creatieve gaven hebben een diepgaande helende werking op mezelf. En elke keer opnieuw ontdek ik meer en meer mijn innerlijke zelf, dichter bij mijn geest & lichaam... Ik genees grote delen van mezelf die verloren zijn gegaan in de tijd van het doel van mijn ziel. Ik leerde de angsten en onzekerheden los te laten, aangezien ik diepe angst had om fouten te maken en te falen.

Hiervoor moet ik leren om alle gemoedstoestanden te voelen en te waarderen als mogelijkheden voor transformatie. Ik sta mezelf toe om mijn passies te herkennen en te volgen.. Ik zal de warmte en de zachtheid die er gewoon in mijn borst is cultiveren en ernaar luisteren, laat het me leiden, geef het een stem en bescherm die ruimte in mijn hart die is gewoon daar. Ik laat angst oplossen in die ruimte, adem, wees gewoon en leef gewoon. Ik manifesteer vanuit het hart de perfecte creatie die in mij zit. Ik ben de gewonde genezer, ik vind diepe innerlijke alchemie door zelfliefde voor het zijn niet altijd even gemakkelijke lessen. Ik ben het vuur van binnen. De pure vlam van een Amazone-krijger. 

Barbara Sternotte
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x